Over ons

Toegevoegde waarde leveren én echt het verschil maken binnen de makelaardij dat is waar ik met passie voor werk. Inge Pelsers Makelaardij en advies ontzorgt je niet alleen bij het aankopen van je droomwoning, bij het verkopen van je huidige woning maar gaat verder in haar advies. Door mijn bijna 30 jaar ervaring in het voeren van adviesgesprekken, mijn persoonlijke benadering en de oprechte interesse in de klant maak ik het verschil binnen de makelaardij.

Jarenlang heb ik gewerkt als financieel adviseur en adviseur inkomen en vermogen binnen de bancaire sector. De benodigde diploma’s en certificeringen om te mogen adviseren heb ik nog steeds op orde zodat ik in mijn advies net dat stapje extra voor je maak en je niet geef waar je om vraagt maar wat je écht nodig hebt. Ik heb een aantal jaren in loondienst gewerkt als makelaar, adviseur én als gecertificeerd en geregistreerd aankoopbegeleider. Samen met de klant woonwensen en woondromen realiseren met het hoogst haalbare resultaat dat is waar ik voor sta.
Door mijn eigen makelaardij met een overzichtelijke portefeuille kan ik échte excellente persoonlijke klantbediening leveren. Ik heb een zeer uitgebreid netwerk en werk samen met kundige professionals. Denk hierbij aan het ontzorgen middels een woonstyliste, financieel adviseur, bouwkundig adviseur, taxateur maar ook richting notaris, erfrecht- en nalatenschapsplanning. Ik denk graag met je mee en ontzorg je van het eerste “keukentafel” gesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

Ik ben en blijf op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en over de lokale vraag en het aanbod op de woningmarkt. Ben jij iemand of ken jij iemand met woondromen en/of verhuisplannen? Neem dan gerust contact met mij op en ervaar het verschil in aanpak en advisering. Ik maak graag kennis met je en geef uitleg in heldere en duidelijke taal op woongerelateerde vragen. Daarnaast is een oriënterend gesprek vrijblijvend en kosteloos…het zou mooi zijn om samen met jou je woondroom in vervulling te laten gaan.

Neem contact met ons op